Hem | Sitemap | Print
Kärnområden
Om Finans Nord
Om finansiering
Nyheter
Återtag
Tjänstebilar till salu
Kontakt
Kundservice
 
Bräkne-Hoby Skogsmaskiner

 Vill du veta mer?

Återtag

Bräkne-Hoby Skogsmaskiner AB

 

Sten-Gunnar Nilsson har varit verksam mycket länge som skogsentreprenör. Sedan 1975 driver han framgångsrikt Bräkne-Hoby Skogsmaskiner AB. Han har idag 3st anställda och det är ett gott gäng som arbetar med skogsavverkning. De trivs bra ihop och den som har varit anställd kortast tid i bolaget har varit där i 26 år. 

 

Sten-Gunnar har idag en toppmodern maskinpark och har nyligen investerat i bland annat 1st ny Logset skotare och 1st ny Logset skördare. Sten-Gunnar vill gärna framhäva Finans Nords fördelar när det gäller smidighet och branschkännedom:

 

"Jag måste säga att Per Nilsson och hans kollegor på Finans Nord är väldigt smidiga och enkla att ha att göra med. Det märks att de har en mycket god erfarenhet av maskinfinansiering, vilket jag värdesätter högt. Samarbetet med Finans Nord säkrar också att jag alltid kan ha en modern och driftsäker maskinpark till rimliga pengar!"

 
 
 
 
 
 

 

 

 Kontakt

Finans Nord

Tel: 040-661 91 80
info@finansnord.se

 

Torrås Åkeri

 

Torrås Åkeri

”Finans Nord är lätta att ha att göra med. De är trevliga och personliga och går att diskutera med. Jag är mycket nöjd att jag kommit i kontakt med dem”. - läs mer

Lediga Tjänster

Det finns inga lediga tjänster

för tillfället.

Malmö Finans Nord · Carlsgatan 12 A · 211 20 Malmö · Tel: 040-6619180 · Fax: 040-6119160 · malmo@finansnord.se