Hem | Sitemap | Print
Kärnområden
Om Finans Nord
Om finansiering
Nyheter
Återtag
Tjänstebilar till salu
Kontakt
Kundservice
 
Mikael Hansson

 Vill du veta mer?

Återtag

Mikael Hansson

 

Mikael Hansson började sin verksamhet som egen åkare redan 1997. Micke Hansson Åkeri har sedan 2001 tillhört lastbilscentralen Malmö LBC. Mikaels verksamhet har gått mycket bra och han har idag 4 st anställda. Verksamheten har under tiden utvecklats till att även innefatta entreprenad med inriktning på trädgårdsanläggningar mm.

 

Idag har Mikael en mycket modern vagnpark innehållande bland annat 1 st Volvo kranbil och 2st Scania R500 lastväxlare med en massa tillhörande utrustning. Genom att ha varit verksam i branschen länge och satsa på kvalitet och att alltid utföra bra jobb så har Mikael och hans gäng ett mycket stort förtroende hos sina kunder. Det är fullt tryck på firman och uppstår rätt läge så fortsätter Mikael gärna att expandera sin verksamhet.

 

Mikael tycker att samarbetet med Finans Nord är mycket bra. "Den personliga kontakten med Finans Nord och Per Nilsson fungerar klockrent. Jag uppskattar att det alltid är raka puckar och snabba besked som gäller. De har koll på läget och ger mig alltid bra villkor som gör det möjligt för mig att expandera och utveckla min firma i rätt riktning."
 

 Kontakt

Finans Nord

Tel: 040-661 91 80
info@finansnord.se

 

Saxtorps Trading

 

Saxtorps Trading

Bra finansiering handlar lika mycket om bra villkor som en god branschkännedom. - läs mer

Lediga Tjänster

Det finns inga lediga tjänster

för tillfället.

Malmö Finans Nord · Carlsgatan 12 A · 211 20 Malmö · Tel: 040-6619180 · Fax: 040-6119160 · malmo@finansnord.se