Hem | Sitemap | Print
Kärnområden
Om Finans Nord
Om finansiering
Nyheter
Återtag
Tjänstebilar till salu
Kontakt
Kundservice
 
Södra Sandby

 Vill du veta mer?

Återtag

Södra Sandby Maskinstation

 

Vi vill arbeta med ett finansbolag som kan fatta beslut och är enkla att arbeta med. Att Finans Nord dessutom har personal som är trevlig, jordnära och personlig är en stor fördel.

 

Annchi och Börje driver en framgångsrik maskinstation i Södra Sandby sedan 1982. Maskinparken består bl.a. av 2 st. 6radiga betupptagare, 2 st. skördetröskor, 10 st. traktorer, 2 st grävmaskiner m.m. Södra Sandby Maskinstation har specialiserat sig på betor, vall och växtskydd.
 
Börje, som bland annat sitter i styrelsen för Föreningen Skånes Maskinstationer, är mycket nöjd med samarbetet med Finans Nord. Vår kontaktperson och rådgivare har själv arbetat många år som driftsledare på diverse gods både i Skåne och Mälardalen så han vet vad vi talar om och förstår våra behov.
 
För Annchi och Börje är det viktigt att arbeta med ett finansbolag som kan fatta snabba beslut och är enkla att arbeta med. Att Finans Nord dessutom har personal på alla nivåer som är trevlig, jordnära och personlig är en stor fördel. Hos Finans Nord känner sig Annchi och Börje som riktiga kunder där de anställda hos Finans Nord bryr sig om hur företaget går och hur personerna bakom mår. 
 
 
 
 
 

 

 

 Kontakt

Finans Nord

Tel: 040-661 91 80
info@finansnord.se

 

Torrås Åkeri

 

Torrås Åkeri

”Finans Nord är lätta att ha att göra med. De är trevliga och personliga och går att diskutera med. Jag är mycket nöjd att jag kommit i kontakt med dem”. - läs mer

Lediga Tjänster

Det finns inga lediga tjänster

för tillfället.

Malmö Finans Nord · Carlsgatan 12 A · 211 20 Malmö · Tel: 040-6619180 · Fax: 040-6119160 · malmo@finansnord.se