Hem | Sitemap | Print
Kärnområden
Om Finans Nord
Om finansiering
Nyheter
Återtag
Tjänstebilar till salu
Kontakt
Kundservice
 
Saxtorps Trading

 Vill du veta mer?

Återtag

Saxtorps Trading och Heavy Rental

 

 

Saxtorps Trading med dotterbolag Heavy Rental är både kund och leverantör till Finans Nord. Kennet Weberg etablerade verksamheten 1968 och bedriver idag handel med väg och anläggningsmaskiner över hela världen. De har alltid ett 100-tal maskiner på lager med tonvikt på Volvo hjullastare. Sedan flera år tillbaka driver de också framgångsrikt en uthyrningsflotta genom sitt dotterbolag Heavy Rental. Finans Nord finansierar en del av dessa uthyrningsmaskiner.

 

Kennet Weberg är mycket nöjd med samarbetet med Finans Nord. Kennet vill gärna framhäva Finans Nords fördelar när det gäller snabbhet och erfarenhet att fatta bra kreditbeslut:

 

"Bra finansiering handlar lika mycket om bra villkor som en god branschkännedom. Vi möter aldrig byråkrati hos Finans Nord och med Per Nilsson har vi helt klart en samarbetspartner som kan och är intresserad av branschen. Det är viktigt för oss!"

 
 
 
 
 

 

 

 Kontakt

Finans Nord

Tel: 040-661 91 80
info@finansnord.se

 

Jordnära

 

Borderstone

Vi vill arbeta med ett finansbolag som kan fatta beslut och är enkla att arbeta med. Att Finans Nord dessutom har personal som är trevlig, jordnära och personlig är en stor fördel. - läs mer

Lediga Tjänster

Det finns inga lediga tjänster

för tillfället.

Malmö Finans Nord · Carlsgatan 12 A · 211 20 Malmö · Tel: 040-6619180 · Fax: 040-6119160 · malmo@finansnord.se