Hem | Sitemap | Print
Kärnområden
Om Finans Nord
Om finansiering
Nyheter
Återtag
Tjänstebilar till salu
Kontakt
Kundservice
 
Team Emba

 Vill du veta mer?

Återtag

Team Emba AB

 

Team Emba AB i Tumba utanför Stockholm är ett mindre åkeri. Vi har tidigare arbetat i åkeribranschen med 4 schaktbilar via en lastbilscentral.

 

I början av april skulle vi anskaffa en dumper via en maskinleverantör i Limhamn utanför Malmö och via sökning på internet hittade vi ett finansbolag i Malmö, Finans Nord AB, som vi kontaktade.

 

Anledningarna till kontakten var faktiskt två, dels för själva finansieringen och dels för att få hjälp med information etc. avseende den lokala maskinleverantören i Limhamn.

 

Nu föll det sig så att Team Emba AB fick ett erbjudande under denna tidsperiod att köpa upp ett annat åkeri med 4 bilar, inklusive både körning och personal.

 

Nu i efterhand kan vi på Team Emba AB konstatera att båda ovanstående affärer har gått i lås och detta under en så snabb handläggningstid som mindre än två veckor med god hjälp av Ingvar Svensson på Finans Nords kontor i Stockholm. Dessutom upplever vi det som att de villkor vi fick, med god marginal, var bättre än de vi erhållit från våra tidigare finansgivare, trots att kontakten med Finans Nord var helt ny och förutsättningslös.

 

Vi på Team Emba AB vill därför tacka Finans Nord för handläggningen av denna affär och även för framtida affärer.

 

 

 Kontakt

Finans Nord

Tel: 040-661 91 80
info@finansnord.se

 

KGM

 

KGM

"I dag har vi lagt över flera av våra befintliga finansieringar till Finans Nord då jag känner att mitt företag är i centrum för deras fokus." - läs mer

Lediga Tjänster

Det finns inga lediga tjänster

för tillfället.

Malmö Finans Nord · Carlsgatan 12 A · 211 20 Malmö · Tel: 040-6619180 · Fax: 040-6119160 · malmo@finansnord.se