Hem | Sitemap | Print
Kärnområden
Om Finans Nord
Om finansiering
Nyheter
Återtag
Tjänstebilar till salu
Kontakt
Kundservice
 
Om finansiering

 Vill du veta mer?

Återtag

Varför skall du finansiera dina fordon och maskiner?

 

Fler och fler företag är rädda om sina likvida medel. Det är ett viktigt argument när våra kunder väljer att finansiera en ny investering att de inte binder upp kapital i en maskin eller ett fordon. Detta kapital kan istället användas för den dagliga driften.

 

Att knyta finansieringen till en maskin eller ett fordon gör också att det är enklare att se vad det verkligen kostar att producera en produkt eller tjänst. Det blir enklare att göra en sanningsenlig kalkyl och budget.

 

Genom att välja Finans Nord som finansbolag påverkas inte heller det låneutrymme som kunden eventuellt har i sin husbank, dvs detta utrymme kan användas till annat.

 

Väljer kunden leasing så påverkas inte balansräkningen vilket gör att företaget får bättre nyckeltal (bl.a. soliditet).

 

Läs mer om de olika finansieringsformerna genom att välja i menyn till vänster eller klicka på länken lite längre ner.

 

 

Vad kan finansieras?

 

I princip kan alla objekt finansieras i vilket Finans Nord kan ta äganderätt. Tveka inte att kontakta någon av våra säljare om du har frågor gällande ett speciellt objekt.

 

Hos Finans Nord lägger vi stort fokus på att känna till de behov som finns hos våra kunder. Vi kan därmed skräddarsy lösningar som passar de branscher vi primärt arbetar inom.

 

Klicka här om du vill läsa mera om de finansieringsformer vi erbjuder eller kontakta en av våra Säljare för rådgivning om vilken finansieringsform som passar dig och ditt företag bäst.

 

 Kontakt

Finans Nord

Tel: 040-661 91 80
info@finansnord.se

 

Liebherr

 

Borderstone

Vi vill arbeta med ett finansbolag som har flexibla finansieringslösningar och tar snabba beslut, detta får vi av Finans Nord. - läs mer

Lediga Tjänster

Det finns inga lediga tjänster

för tillfället.

Malmö Finans Nord · Carlsgatan 12 A · 211 20 Malmö · Tel: 040-6619180 · Fax: 040-6119160 · malmo@finansnord.se